Nat Geo People Online , canal tv online

TVONLINE123

Nat Geo People (prescurtare de la National Geographic People ) este un canal internațional de televiziune deținut de National Geographic Partners , un joint venture între The Walt Disney Company (73%) și National Geographic Society (27%). Destinat publicului feminin, cu o programare concentrată pe oameni și culturi, canalul este disponibil în 50 de țări atât în ​​formate liniare, cât și neliniare.
Canalul a fost lansat sub numele de Adventure One Channel la 1 noiembrie 1999, redenumit în 2003 sub numele de Adventure One (A1) și a fost ulterior redenumit la 1 mai 2007 sub numele de National Geographic Adventure , întărind prezența generală a Nat Geo. Toate țările au adoptat modificarea, cu excepția Europei, care a schimbat în schimb A1 în Nat Geo Wild . Nat Geo Adventure este, de asemenea, un portal global de videoclipuri și fotografii de aventură, care a fost lansat în întreaga lume în 2009.
Nat Geo Adventure a fost destinat publicului mai tânăr, oferind o programare bazată pe aventură în aer liber, călătorii și povești care implică oameni care se distrează în timp ce explorează lumea.
La începutul anului 2008, National Geographic Adventure Australia și Italia au lansat o nouă funcție de partajare a videoclipurilor pe site-ul lor, numită Blognotes.
În 2010, Nat Geo Adventure și-a lansat propriul feed HD în Asia prin AsiaSat 5.
Nat Geo Adventure Italy a fost actualizat la HD pe Sky Italia la 1 februarie 2012, la momentul lansării.
La 30 septembrie 2013, a fost anunțat că Nat Geo Adventure va fi înlocuit de Nat Geo People la 1 martie 2014. Astfel, Nat Geo People va fi lansat în HD acolo unde este disponibil în prezent, precum și în formate liniare și neliniare, în 50 țări la nivel internațional. Rebrand-ul ar face ca canalul să devină mai concentrat pe femei, cu o programare care să se concentreze pe oameni și culturi.