Atomic Tv Online

Atomic Tv Online

35.0K

Atomic TV este prima televiziune cu specific muzical lansată în România în anul 1999, cu muzică românească, adresată la început tinerilor între 18 și 30 de ani. Televiziunea a reprezentat o rampă de lansare pentru artiștii acestor vremuri, fiind cunoscuți mai târziu ca artiștii "Generației Atomic".
Prima televiziune muzicală românească, Atomic TV, a deschis piața în 1999. Printre primele emisiuni s-au numărat: Atomic Cafe, Selector, Reactor, Insomnia, Vibrații, Aria 52, Rockada, Andrenalize, Romanian Top 100, Klub Bizzar, Febra, Subcultura etc.
În urma datoriilor acumulate către firma Empire, firmă care a produs o mare parte din clipurile difuzate de Atomic TV, marca Atomic a fost pusă sub sechestru și scoasă la vânzare, astfel încât, după o lungă perioadă de procese, televiziunea a fost nevoită să renunțe la propria denumire, transformându-se astfel în 26 iunie 2004 în TV K Lumea (sloganul cu care s-a lansat). Dar a continuat să emită online după ce omul de afaceri Nicolae Șerbu a câștigat marca în instanță.

Nu exista un program tv pentru acest canal !
< / > Cod Embed
Foloseste acest cod pentru site-ul tau..
< / > Embed EPG
Foloseste acest cod pentru site-ul tau..
Canale tv similare

Top canale acum

Film Mania
Femeia Indaratnica
16.76% Complete
Orange Sport 1
Fotbal Italia: Inter - Milan
83.43% Complete
Orange Sport 2
Fotbal Franta: Le Havre - Psg
83.43% Complete
BBC First
Cranford • Sez.1, Ep.4
91.12% Complete
ProTV HD
Stirile Pro Tv
66.86% Complete
Digi Sport 1
Live Fotbal European
11.24% Complete
Antena 1
Observator
66.86% Complete
Eurosport 1 HD
Tenis
88.95% Complete