Acasa Gold HD Online , canal tv online

TVONLINE123

PRO Gold (numit în trecut Acasă Gold) este un canal de televiziune privat comercial de nișă din România. A fost înființat la 15 aprilie 2012 și este deținut de PRO TV SRL, companie ce face parte din grupul american CME. PRO Gold transmite o gamă largă de seriale și emisiuni (reluări). Inițial, a fost un canal de care s-a adresat în special publicului feminin cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani difuzând telenovele clasice și emisiuni în reluare de la Acasă TV, însă s-a reprofilat la începutul anului 2015, devenind canal de seriale în general.[5] Noua strategie a presupus mutarea mai multor seriale americane de pe canalul PRO Cinema pe canalul PRO Gold (în trecut Acasă Gold), cel dintâi devenind un post dedicat filmelor artistice. La momentul lansării, era al doilea canal dedicat publicului feminin din România, după Acasă TV (în prezent PRO 2). Vanessa Cernea este actualul director executiv al PRO 2 și PRO Gold. La 20 septembrie 2012, când era inclus în grila Focus Sat, a înlocuit canalul TVR Cultural. De la 1 ianuarie 2017, Acasă Gold a redevenit canal pentru femei.
La data de 28 august 2017, canalul Acasă Gold a fost redenumit în PRO Gold, într-un proces de uniformizare a branding-ului posturilor din portofoliul MediaPro. Din 9 decembrie 2020 posturile PRO Gold și PRO Cinema au trecut la formatul HD.
După ce pe 22 iulie 2021 canalul PRO 2 a devenit complet un post dedicat serialelor de dramă (sud-americane, indiene și turcești) canalul PRO Gold este acum singurul post dedicat femeilor deținut de Grupul PRO.